Gefeliciteerd, Van Muiswinkel

Wat een week voor Erik van Muiswinkel. U weet wel, die hypocriete kankerlul (ik bedoel het ironisch, dus het mag) die 15 jaar lang belastinggeld heeft geïncasseerd voor het spelen van een rol die volgens hemzelf in en in racistisch is. Nu heeft hij met opgeheven hoofd (en vooral: vingertje) afscheid genomen van die rol, én is Zwarte Piet ook nog eens eindelijk de nek omgedraaid. En dan is er ook nog een nieuwe aangrijpende foto van een verdronken vluchtelingenkindje in de media. Ongetwijfeld reden voor een feestje in huize Van Muiswinkel.

Menselijk drama is volgens Erik van Muiswinkel namelijk eerst en vooral politiek kapitaal. De week van de Nieuwjaarsnacht werd gewonnen door “rechts”, volgens de ex-Hoofdpiet, wegens de georganiseerde massale aanranding en verkrachting van vrouwen in verschillende Duitse steden (oftewel, de taharrush – in de islamitische wereld is daar tenminste gewoon een woord voor, voor ons inmiddels ook wel zo handig). Ik neem aan dat rechts een paar weken geleden ook won vanwege hetzelfde verschijnsel, maar dan in Berlijn. En zelfs deze week scoorde rechts toch ook weer een puntje dankzij een groep Pakistaanse aanranders in Darmstadt. Enfin, rechts staat voor dit jaar, geloof ik. Maar goed, nu die foto dus – hoewel die uiteraard niets verandert aan de onderliggende problematiek. Nou, deze is voor jou, Van Muiswinkel. Gefeliciteerd!

Advertisements

About Peter Reedijk

Metalhead - aspiring author. I blog about my philosophies regarding man's social evolution and how we can take charge of our own existence.

Posted on May 31, 2016, in Vrijheid, Vrede, Voorspoed. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: